|
13.4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим. **) |
у грошовій формі (тис.грн.) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим. **) |
у грошовій формі (тис.грн.) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Кришка СКО - 1-82 | 290788,93 тис. шт | 72073.04 | 28.26 | 301810,69 тис. шт | 75338.4 | 22.81 | 2 | Томат. паста 25% СКО 500 гр | 5425239 тис.шт | 26016.28 | 10.2 | 4768153 тис.шт | 22928.32 | 6.94 | 3 | Ікра кабакова 480 гр. СКО | 3433712 .шт. | 12946.35 | 5.08 | 5091445 шт | 18134.38 | 5.49 | 4 | Квасоля в т/с с/б СКО 500 грамм | 3409984 шт. | 14371.29 | 5.64 | 3722129 шт. | 15468.87 | 4.68 |
13.5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Сировина й матеріали | 73.2 | 2 | Допоміжні матеріали | 6.53 | 3 | Заробітна платня з нарахування | 8.73 |
|