Дата розміщення: 27.04.2015
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Зелений горошок консервований 480 гр. СКО "Господарочка" | 733 тис. шт | 3055.8 | 5.86 | 823 тис. шт | 3674.2 | 5.33 | 2 | Iкра з кабачкiв "Лiтня" 480 гр. СКО | 1381 тис.шт. | 5647.4 | 10.84 | - | 0 | 0 | 3 | Квасоля в т/с 500 гр. СКО | 989 тис. шт. | 5446.3 | 10.45 | 742 тис.шт. | 444.8 | 6.45 | 4 | Бички в том. соусе ж/б № 5 ЛВК | 750 тис. шт. | 3453.7 | 6.63 | 701 тис. шт. | 3463.3 | 5.03 | 5 | Килька черноморська нераз. в том. соусе ж/б № 3 ЛВК | 1353 тис. шт. | 4442 | 8.53 | 1174 тис. шт. | 4008.8 | 5.82 | 6 | Халва подсол. "Южна" 4 кг. | 257 тис. шт. | 2983.4 | 5.73 | - | 0 | 0 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Матерiальнi витрати | 77 | 2 | Витрати на оплату працi | 16.93 | 3 | Iншi операцiйнi витрати | 6.07 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|