Дата розміщення: 25.04.2016
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Зелений горошок консервований с/б 435 гр. ТМ "Господарочка" | 738385 шт | 5618.08 | 11.28 | 443324 шт | 3127.2 | 5.08 | 2 | Паста томатна (СКО-0,5) 25% | - | 0 | 0 | 32511 шт. | 3351 | 5.41 | 3 | Квасоля в т/с 500 гр. СКО | 538356 шт. | 3965.9 | 7.96 | - | 0 | 0 | 4 | Бички в том. соусе ж/б № 5 ЛВК | 458625 шт. | 3049.2 | 6.12 | 514128 шт. | 3199.1 | 5.2 | 5 | Килька черноморська нераз. в том. соусе ж/б № 3 ЛВК | 443739 шт. | 2780.5 | 5.58 | - | 0 | 0 | 6 | Халва подсол. "Южна" 4 кг. | 236658 шт. | 3619.1 | 7.29 | 212888 шт. | 3137.4 | 5.1 | 7 | Кришка СКО - 1-82 | 12411 тис.грн. | 5033.7 | 10.11 | 18112 тис.грн. | 7654.2 | 12.44 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | Матерiальнi витрати | 79.65 | 2 | Витрати на оплату працi | 14.82 | 3 | Iншi операцiйнi витрати | 5.53 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|