| |
Дата розміщення: 25.04.2018
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
| N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
| у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
| 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
| 1 | Iкра з кабачкiв "Лiтня" 440 гр. СКО ТМ "Господарочка" с/б 460 | 959,5 тис.шт. | 6599.1 | 7.13 | - | 0 | 0 | | 2 | Кiлька ч/м ж/б № 5 ЛВК | 884,7 тис.шт. | 4766.8 | 5.15 | 965,5 тис.шт. | 5165.7 | 5.64 | | 3 | Паста томатна 25% с/б СКО 450 гр. с/б 460 | 2588,5 тис.шт. | 25754.5 | 28.81 | 662,3 тис.грн. | 6893.9 | 7.53 | | 4 | Кришка СКО - 1-82 | 45970,3 тис.грн. | 22278.9 | 24.05 | 67510 тис.грн. | 34303 | 37.46 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
| N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
| 1 |
2 |
3 |
| 1 | Матерiальнi витрати | 72.23 | | 2 | Витрати на оплату працi | 20.71 | | 3 | Iншi операцiйнi витрати | 7.06 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|